Kung Fu Panda 4.

Kung Fu Panda 4 2024 (szinkronizált)

Közel egy évtized után a DreamWorks Animation izgalmas sorozatának új felvonásában a legfurább kungfu mester visszatér. Miután a bátor Sárkányharcosként túlélt három veszélyes kalandot, most új kihívással néz szembe: meg kell találnia a nyugalmat.
Most az a feladata, hogy a Béke-völgy szellemi vezetője legyen. Ez azonban nyilvánvaló problémákat vet fel. Először is, Po ugyanannyi tudással rendelkezik a spirituális vezetésről, mint a paleo diétáról. Másodszor, gyorsan meg kell találnia és ki kell képeznie egy új Sárkányharcost, mielőtt átvenné ezt az emelkedett feladatott.
A helyzetet bonyolítja, hogy egy baljós és erős varázslónő, a Kaméleon is felbukkant – egy apró gyík, aki képes bármilyen lénnyé változni, legyen az kicsi vagy nagy. Kaméleon a bölcsesség pálcáját veszi célba, és célja, hogy annak erejét felhasználva megidézze az összes gonosztevőt, akiket Po korábban a szellem birodalmába száműzött.
A veszélyt felismerve Po segítséget kér. Valószínűtlen szövetségese egy ravasz és gyors eszű tolvaj, Zhen, egy vadonból származó róka, más néven korzak. Bár Zhen Po porontya, felbecsülhetetlen képességei nélkülözhetetlenné válnak a Béke-völgy védelmében a Kaméleon hüllő karmaitól.
Ahhoz, hogy ez a valószerűtlen duó sikerrel járjon, együtt kell működniük. Ahogy a történet izgalmasan és humorosan kibontakozik, Po rájön, hogy a hősök a legváratlanabb helyekről is előbukkanhatnak.

 

Kung Fu Panda 4.

Megtekintve 240 alkalommal